ápr
25

a finn pletyka

| Szerző: gigoca | 6:36 pm

Igaz, hogy pár napos késéssel, de végre nyilvánvalóvá vált, hogy mi az úristent közölt valamelyik nap a finn Blikk,az Ilta Sanomat. Ültem szerdán a Hesburgerben, vagy csütörtökön...ki emlékszik már, és minden újság címlapjáról valami Madeleine nézett rám,no meg egy csávó, és látszott, hogy valami nagy dolog történt, és inkább rossz dolog.

Azért az megdöbbentő, hogy tényleg egy nyomorult szót nem tudok finnül, de ezeknek az újságoknak az üzenetéhez nem is kell tudni a nyelvet, és mégis megérti valamennyire az ember.

És most látom, hogy hát Madeleine nem más, mint a svéd hercegnő, nem a Viktória,hanem a másik, és képzeljétek, felbontotta a jegyességét. A csávója egy síparadicsomban állítólag félrelépett egy norvég kézilabdázó csajjal, a sportoló persze a lapoknak terített a dologról.

A hercegnő most New Yorkba utazott (mondjuk ezért nem sajnálom...).

Hát, így mennek ezek a dolgok itt északon.

A bejegyzés trackback címe:

https://ancsatampereben.blog.hu/api/trackback/id/tr161950648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidra84 2010.04.26. 08:09:50

mondjuk ez a pletyka kb 4 pontos egy tizes skálán :-(

gigoca 2010.04.26. 17:52:39

Ezeknek még a pletykáik is nagyon visszafogottak...
de sejtheted, hogy ha neked ez 4-es, akkor itt az embereknek hányas. :)
süti beállítások módosítása