máj
2

kiakadás

| Szerző: gigoca | 11:41 am

Egyszerűen elegem van ezekből az emberekből itt. Haza akarok menni! (ez most egy kifakadás lesz, nem kell komolyan venni, csak ki akarom adni magamból)

Törjön le a keze annak a majomnak, akinek volt pofája a hűtőből kizabálni a csokis pudingjaimat. Direkt vettem négyet egy csomagban, mert olcsóbb volt, hogy majd a szülinapi reggelizésen azt is ehessék az emberek, ha van,aki megkívánja. Persze a reggelre összesen kettő darab maradt, az a kettő a négyes blokkból, amin a szobaszámom rajta volt. (Az egész pakk tehát úgy nézett ki, mint egy összeragasztott négys Danone pl.) Másnapra már a szobaszám sem zavarta, esküszöm, arcképes fotóval fogom ellátni az összes kajámat, hátha a személyesség az majd jobban zavarja, és nem zabálja meg. Remélem, hogy felfordul, de minimum egy szalmonella kijár érte!!!

Ma meg a mosás már megint. Déltől 2-ig foglaltam le a gépet. Este eszembe jutott, hogy nem fogom tudni déltől használni, mert elfogyott a mosóporom, vennem kell másikat, és a boltok itt vasárnap délben nyitnak, tehát lesz egy kis csúszás. 12.15-re értem a moskonyhába, és már pergett valakinek a könnyített mosáson a cucca...elöntötte az agyamat a vér. Belenéztem a beosztásba, előttem a 336-os szoba van, az esetek többségében ilyenkor az van, hogy elcsúszik valaki, és később teszi be a holmiját, de én ezt most leszartam, sejthetitek, hogy mennyire voltam felhúzva, ha bekopogtattam a szobájába, hogy ő mos-e éppen. Nem, nem ő volt.

Úgyhogy írtam egy szívhez szóló, "kedves" üzenetet, és ráragasztottam a mosógépre, most pedig lemegyek, és nagyon remélem, hogy nem lesz ott az illető, mert nem teszi zsebre, amit tőlem fog kapni....

A bejegyzés trackback címe:

https://ancsatampereben.blog.hu/api/trackback/id/tr431968206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Periptero 2010.05.02. 12:45:43

Az ilyen dolgok engem is rettentően szoktak zavarni. Remélem, azért kicsit jobban vagy. Lehet, hogy jobb ha ott találod, mert akkor legalább rázúdul és kijön belőled. Kérünk áptudéjt infokat. :)
Sok puszi! Veled vagyok!

Ja első ... bocsánat, de ez még ilyen vészhelyzetekben is kihagyhatatlan. :)

gigoca 2010.05.02. 14:28:50

Nem találtam ott, kiszedtem a ruháit, mikor lejárt a gép, és a ruháira tettem az üzenetet. Aztán mikor lejárt az én adagom, akkor már csak a papír volt ott, de nem üzent vissza semmit.

Igazából valszeg nem üvöltöttem volna le a fejét, csak megkérdeztem volna, hogy ezt most miért kellett? Miért nem lehet tiszteletben tartani mások idejét? (Ezt írtam a papírra is többek között.) Ha nagyon sürgős, ott a beosztás, látja, hogy melyik szoba foglalta el, miért nem lehet megkeresni a szobát, és megkérdezni, hogy bocs, berakhatom-e esetleg hozzád vagy korábban, nagy bajban vagyok, sietnem kell.

A kajára meg egyszerűen nem tudok mit mondani, és iszonyú gyakori jelenség itt a koliban. Undorító és gyomorforgató, mert ez lopás. Tényleg remélem, hogy jól megfosatja a puding.

vidra84 2010.05.02. 14:31:12

ott volt? ott volt?

vidra84 2010.05.02. 14:33:28

amikor kollégista voltam az ilyesmit ricinussal ízesített, hűtőben hagyott kólával oldottuk meg. utána valahogy kevesebb kaja tűnt el

gigoca 2010.05.02. 14:34:40

@vidra84: Jó, de egy pudingba nem fecskendezek bele semmit,mert nem tudok. :(
süti beállítások módosítása