máj
26

Eurovízió

| Szerző: gigoca | 2:29 am

Azt hiszem, hogy a legjobban azt vártam, hogy az Erasmusosokkal nézhessem az Eurovíziós dalversenyt. Sajnos ez csak részben jött össze, mert a kollégium nagy része már hazament. Elég szomorúan telnek az utolsó napok, napról napra kevesebben vagyunk, de annak nagyon örülök, hogy a litván lányok is kitartanak a végéig, velük töltöttem itt a legtöbb időt, és nagyon nehezen viselném ezeket a napokat nélkülük.

Ma volt az Eurovíziós dalverseny első elődöntője, és az egész délutánunk ennek a fényében telt. A litvánok idén egy nagyon mókás számmal versenyeznek, ami nagyon durva nyugat-európai kritikát hordoz magában. Kíváncsian várom, mit fognak hozzá szólni a nézők...nekem nagyon-nagyon bejön.

Zene itt, szöveg itt.

Azért így is sikerült multikulti környezetben nézni: litván, német, lengyel, francia, brit, norvég, finn; ennyit sikerült összeszámolnom.

Mindenki kérdezte, hogy magyar miért nincs...kínos volt. Felvázoltam nekik, hogy mik szoktak otthon menni Eurovíziós válogatók alatt, és az utóbbi években szerintem egyedül Rúzsa Magdi volt vállalható küldött, és ez nagyon ciki...

A bejegyzés trackback címe:

https://ancsatampereben.blog.hu/api/trackback/id/tr702031929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidra84 2010.05.26. 08:23:50

mióta Máté Péter nem indul, azóta nem nézem. Onnan már úgyis csak lefelé van

keria 2010.05.26. 09:57:32

A történet nem ott válik tragikomikussá, hogy milyen válogatók vannak, hanem még ott, hogy indulunk-e egyáltalán és ez általában költségvetési kérdés. Persze nyilván megéri a dolog, egy érdekes kulturális program, ami reklámidőben is hatalmas eredményt hoz, viszont a Bikicsunáj 5 mellett bénának érzik magukat - talán jogosan.
süti beállítások módosítása