jan
27

Pizsama party

| Szerző: gigoca | 1:59 am

A mai olasz főzőlecke elmaradt sajnos, de az azt követő pizsama party nem. Olyan 11 felé tévedtünk le mi is, és vicces volt. :) Csináltam pár képet, többek szájából elhangzott a "please, do not tag me on the Facebook", és hát én hiába nem jelölöm be az embereket, ha mások megteszik ezt helyettem. :)

Volt egy srác, aki félmeztelen volt, és a mellkasára az volt írva: "please no facebook". Na ezt például nem fotóztam le. :)

És itt hangzott el Pit szájából az is, hogy "you seem a theorist girl...anyway...you are a sociologist". :)

Először összeakadt a nyelve, és theorist helyett terrorist-ot sikerült mondania. :)

Pit egyébként szociális munkát tanul és luxemburgi. Még nem jutottunk el oda, hogy megkérdezzem, vajon Luxemburgban ugyan milyen típusú munkát is végez pontosan egy szociális munkás. Mert azt csak sejteni vélem, hogy nem olyat, mint otthon... Panaszkodott is rá, hogy kevés a gyakorlati képzésük, és hogy sok az elmélet. De hát könyörgöm, Luxemburgról beszélünk!!!

 

Holnap a helyi Erasmus diákságot állandó mozgásban tartó szervezet szervez nekünk egy Winter sport day-t. Hát kíváncsi leszek. Nekem ugyan este 8-ig órám van, de állítólag 11-ig lesz a muri. Elnézek rá, hátha bírom a hideget, lehet, hogy elviszem Bogi sínadrágját. Amúgy holnap este palacsinta party-ra is hivatalos vagyok az ötödik emeletre.

És ma arra kellett rájönnöm, hogy a party szó mindenhez megy.

A bejegyzés trackback címe:

https://ancsatampereben.blog.hu/api/trackback/id/tr871705552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidra84 2010.01.27. 08:28:31

első. azért biztos luxenburgban is vannak segítségre szorulók. ha mások nem, depressziós bankárok
süti beállítások módosítása