jan
29

Magyarország

| Szerző: gigoca | 9:05 pm

Ma egyébként a Voting órát tartó srác megkérdezte, melyik országból jöttem. Mondtam neki, hogy Magyarország. Hűűű, hogy ő tavaly volt Budapesten és hogy a leggyönyörűbb város, amit valaha látott. Ezt egyébként tényleg sokan mondják. A külföldiek szeretik Budapestet. :) És emlékeznek a pálinka szóra. És kóstolták is persze. :)

Tegnap a buliban szintén megkérdezte valaki, hogy honnan jöttem, válaszolok, kérdezi, hogy melyik város, mondom neki, hogy Budapest, erre visszakérdez: Buda or Pest? És persze vigyorog.

Na jól van, mondom, ez is tudja akkor, hogy mi merre hány méter. :) :)

A bejegyzés trackback címe:

https://ancsatampereben.blog.hu/api/trackback/id/tr981713463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidra84 2010.01.29. 21:51:05

első. de szerintem csak azok jönnek ide, akik balkáni romantikára vágynak

gigoca 2010.01.29. 22:20:41

Nem tudom. Van egy bája, az biztos, de még ha ez is, ki kellene használni, hogy minél több turista jöjjön. Persze ehhez turista-barátabbá kéne tenni a várost, bár akkor meg elveszne a balkáni romantika...
Mit mesélne otthon szegény turista, ha nem találkozna pl. az ellenőrökkel. :)
süti beállítások módosítása