feb
27

Olvad a hó

| Szerző: gigoca | 2:13 pm

Ma sapka és kesztyű nélkül (!!!) mentem el vásárolni. Egészen felszabadító érzés volt, és a város is valahogyan másképp nézett ki így.:) Még az se vette ela kedvem, hogy a Keskustorin lévő óra, amia hőmérsékletet is kiírja, makacsul ragaszkodik a mínuszhoz, ugyanis kijelezni 0.0°C-ot mutat, előtte egy masszív mínuszjellel így: -0.0°C. Ha nem sejteném, hogy ez a szerkezet egy tizedesjegyig írja ki a hőmérsékletet, azt hinném, hogy ez a mínuszjel is a finn pesszimizmust jelképezi.

Ilyen időben persze olvad minden, úgyhogy bizony nagyon körültekintően kell kirakatokat nézegetni, mert a tetőről nagyon durván zúznak le a hókupacok. De tényleg tök ijesztő, ahogy állsz vagy mész a járdán, és egyszercsak iszonyatos robajjal lehuppan melléd egy adag hó...

A járda pedig kész korcsolyapálya, mert ugye elolvadt a friss hó, és alatta a több hónapos fagyott hó van, ami elég masszívan tartja magát, és úgy csúszik, mint az állat. Én még senkit nem láttam elesni, és egyszerűen nem értem, hogy hogyan tudnak közlekedni így az emberek ilyen körülmények között. Lehet, hogy tényleg automatikusan szöges a cipőjük?

A bejegyzés trackback címe:

https://ancsatampereben.blog.hu/api/trackback/id/tr321794783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidra84 2010.02.27. 14:44:03

első. nincs összefoglaló

gigoca 2010.02.27. 15:23:36

mer' ez nem is olyan hosszú bejegyzés...

keria 2010.03.02. 18:47:35

Mutattak nekem egy cipőre erősíthető szöges feltétet, ami praktikusan egy gumipók, amiből stoplik állnak....
süti beállítások módosítása