jan
28

Felelősség

| Szerző: gigoca | 2:37 pm

A Cultural Conversations órával kapcsolatban gondolkodtam el azon, hogy milyen tök nagy felelőssége van az embernek abban, hogy hogyan mutatja be és hogyan ismerteti  Magyarországot és a magyar kultúrát másoknak. Mert persze, a legjobban úgy ismered meg, ha évekig ott élsz valahol. De itt most nekem kell valamilyen kész képet adnom ezeknek az embereknek. Mert az ember nyilván nem akarja az országot rossz színben feltüntetni, de az sem lenne a helyes, ha egy mini országimázs kurzust nyomnék le nekik. Azt hiszem, igyekszem azokra a dolgokra fókuszálni, amelyek tetszenek nekem Magyarországon, a magyar emberekben, vagy maximum néha kifigurázom magunkat jól. :)

De tényleg nehéz megszabadulni (és azt hiszem, nem is kell) attól a gondolattól, hogy bizonyos emberek általam fogják megítélni Magyarországot, vagy általam szereznek első benyomást róla, és ez igenis felelősség. Nagy felelősség. Ezért nem mindegy, mit és hogyan mondok el Magyarországról vagy a magyar emberekről.

A bejegyzés trackback címe:

https://ancsatampereben.blog.hu/api/trackback/id/tr31709137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása