jan
31

Bevásárlás

| Szerző: gigoca | 5:54 pm

Mindig csak az eszemben van, de sosem írok róla, hogy mikkel szembesülök a bevásárlásaim alatt, amiken meglepődön.

Bátran állíthatom, hogy a magyar Pick szalámi a legdrágább cucc az egész áruházban a kajás dolgokat tekintve. A 27 dekás kis csomagolt rúd 28 euróba fáj (~7500 Ft).

A másik meghökkentő dolog, hogy itt is van pufi (extrudált kukoricapehely), és az a zacskó, ami otthon legrosszabb esetben az oktogoni (vagy egyéb helyen lévő) Manna ABC-ben 90 Ft, itt majdnem 2 euró! A legnagyobb (de az egyik legfinomabb) semmi kaja zacskója 550 Ft! Hát efelett nem tudok napirendre térni, de komolyan.

Ja, és a papírzsepi.

Körülbelül egy hónapja keresek papírzsebkendőt. OK, olyat találtam, hogy 6×10-es csomag, amit tudok magammal vinni, kis esztétikus, szuper. De olyat is kerestem, ami nagyobb kiszerelésű. Látom én a részlegen, hogy ezek tele vannak fehér papírszalvétával, három réteg, ilyen-olyan, de papírzsepi, na az nincs. De van. Pontosan ezek a négyzet alakú zacskók, ezek rejtik a papírzsepit, és ezek nem szalvéták. Könyörgöm. A százas papírzsepit téglalap alakúra kell összehajtogatni!!!

 

És lezártam az első havi mérleget, összesen 490 €-val úsztam meg a januárt kajával, lakbérrel, mindennel, alkohol nékül low budget üzemmódban.

A bejegyzés trackback címe:

https://ancsatampereben.blog.hu/api/trackback/id/tr231717510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása