már
17

| Szerző: gigoca | 10:17 pm

Ma az egyetemi előadáson az előttem ülő dél-koreai csaj főtt tojást evett. Konkrétan elővett egy papírzacskóból egy tojást, ami már meg volt hámozva, és azt ette.

Az órán egyébként a finn erdőkről volt szó, és tök érdekes volt, hogy az ország 62-63%-a erdő, és ennek kb 50%-a magánkézben, családok tulajdonában van. És az országban midenhol lehet az erdőben túrázni (gyalog, biciklivel; autóval vagy motorral nem), és engedély nélkül 2 éjszakát sátorozhatsz is, úszhatsz a tóban, ezek kvázi jogok.

Aztán megejtettem szokásos bevásárlásomat, ahol nem bírtam ki röhögés nélkül a "liquer filli pussi" feliratot az egyik cukroszacskó oldalán, ami azt jelenti, likőrrel töltött cukorkák vannak a zacskóban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ancsatampereben.blog.hu/api/trackback/id/tr311848373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Periptero 2010.03.20. 18:32:30

hihihi. egyébként elsőőő
süti beállítások módosítása