már
28

először

| Szerző: gigoca | 11:21 pm

Tegnap először merült fel a többiekkel a téma, hogy bizony már csak 2 hónap, és véget ér ez a "kiruccanás". Annak kapcsán merült fel a dolog, hogy egyre több búcsúbuli van mostanság, szépen lassan szállingózik haza mindenki.

Azért tényleg rossz volt abba belegondolni, hogy ezeknek az embereknek, akikkel jóban lettem itt, szóval hogy a 95 százalékukkal tényleg nem nagyon fogok találkozni a jövőben. Valószínűleg összefutunk, meglátogathatnak, ha Pesten járnak, vagy mehetek hozzájuk Vilniusba, Prágába, Tallinba, de azért furcsa lesz megint visszailleszkedni otthon.

Félre ne értsetek, nagyon vágyom már haza. Azt hiszem, azért tudom kibírni így, mert tudom, hogy 2hónap múlva végleg hazamegyek, és ez lebeg a szemem előtt. Mert nem rossz itt, de nagyon hiányzik a napi rutin, az, ami otthon egy nagyon jó keretet ad az életemnek. Igyekszem kihasználni még itt a lehetőségeket, lehet, hogy elmegyek egy-két napra kirándulni majd, ha végre jobb idő lesz, stb, de azért már szeretnék otthon lenni. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://ancsatampereben.blog.hu/api/trackback/id/tr171876212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidra84 2010.03.29. 08:26:53

első. sajnos ma nincs jó idő
süti beállítások módosítása